Skip to content

Sens, premišljeno ime…

ZAČETKI

Zgodba Slovenske blagovne znamke moških oblačil SENS sega v leto 1994. Skrbno in premišljeno sem izbrala ime, katerega pomen mi je blizu, saj pomeni smisel delovanja in občutek za lepo (sens fr. – smisel, občutek).

Prva leta je bil največji izziv najti način, kako izdelati in prodati prvo serijo oblačil brez začetnega kapitala in bančne pomoči. Prve količine so bile izdelane na osnovi dobrih poslovnih dogovorov in zaupanja – blago za plačilo dela, ipd.… Izziv, da oblikujem modne obleke za moške na področju, kjer je vladala le stroga klasika, je bil močnejši od preprek, ki so nastajale na moji poslovni poti.

SENS je postajal prepoznaven skozi zanimive izdelke, ki so se pojavljali v različnih prodajalnah v Sloveniji in tujini. Izdelki, so bili naš marketing , saj si plačanih oglasov takrat nismo mogli privoščiti. V oblačila še vedno vpletam detajle, ki našim oblekam in srajcam dajejo pridih unikatnosti. Ni mi žal časa in energije vlagati v to , da tudi mala serija unikatnih oblek ali srajc pride iz proizvodnje v trgovine.

Veliko mi pomeni, da našo zgodbo gradimo skupaj s partnerji, ki svoje delo opravljajo odlično in so za visoko kakovost dela tudi ustrezno poplačani. »Pravična trgovina«, trajnostni razvoj in dobri medčloveški odnosi je tisto, kar zagovarjam in tako tudi delujem.

DANES

SENS je danes dobro poznana in cenjena blagovna znamka moških oblačil v Sloveniji. Delujemo na naslovu podjetja v Ljubljani, kjer z nepogrešljivo ekipo zaposlenih ustvarjamo nove zgodbe in kolekcije, ki jih nato realiziramo pri odličnih kooperantih. Na tem naslovu imamo že od leta 2006 lastno trgovino, ki ponuja največjo izbiro moških oblek , srajc in dodatkov v Sloveniji . Določeni naši izdelki so na voljo tudi v ostalih izbranih trgovinah pri nas in na Hrvaškem.

PREDNOSTI, KI POVEČUJEJO VREDNOST NAŠIM IZDELKOM IN STORITVI:

  • Smo zavezani estetiki in radi odkrivamo nove linije v modelih in teksture v tkaninah. Dovolimo si drznost,
  • uporabljamo različne tkanine od volne do svile, od viskoze do poliestra. V ponudbi tudi tkanina v sestavi 100% volna super 130S ter certificirana ekološka tkanina,
  • v sezoni lahko izbirate med več kot 1200 oblekami in srajcami za poroke, mature in poslovne priložnosti v raznovrstnih modelih,
  • nudimo poslovne in modne obleke v klasičnih, okrajšanih in podaljšanih velikostnih številkah – od 44-64, od 23-33, od 90-126.
  • znamo svetovati, da bo obleka z dodatki ustrezala vsem ravnem ali zapovedim oblačenja (dress code), kot sta npr. smoking (black tie) in frak (white tie),
  • svetovalci v trgovini imajo bogate izkušnje ter strokovna znanja, ki pomagajo do prave odločitve.

O MENI

Moja poslovna pot se je začela že med študijem oblikovanja v Ljubljani, ko sem oblikovala, sama izdelovala in prodajala unikatne ženske plašče. Že takrat sem želela razviti nekaj svojega. To se je zares zgodilo kasneje, ko sem ustanovila podjetje in blagovno znamko moških oblačil SENS.

Ni mi bilo težko zaznati tržne niše na področju moških oblek, saj sem vedno bila kombinacija oblikovalke in podjetnice, kar se je izkazalo za veliko prednost. S kolekcijami moških oblačil sem sodelovala na mnogih sejmih in modnih revijah tako v Sloveniji kot v tujini in si tako širila krog zvestih kupcev od katerih z mnogimi sodelujem še danes. Menim, da se energija, ki jo vlagam v oblikovanje vidi in začuti in da je to tista prava dodana vrednost, ki šteje.

Zlata Zavašnik

Ekipa Sens

Zlata Zavašnik

Direktorica & Oblikovalka

Je srce SENS-a. Je velik estet in perfekcionist. Po formalni izobrazbi je inženir oblikovanja oblačil in tekstila. Svojo strast po oblikovanju je združila s podjetništvom. Je direktorica in kreatorka blagovne znamke Sens. »Ponosna, da lahko svojo strast deli med ljudi.«

Andreja Drofenik

Vodja Pisarne

Je inženir tekstilne tehnologije in je oseba, ki človeku prisluhne. Stoji ob boku direktorici Zlati in je njena desna roka. Poskrbi za realizacijo Zlatinih kreacij in skrbi za nemoteno delovanje podjetja. Če boste imeli srečo, jo boste srečali tudi v salonu.

 

Sandra kuhar

Vodja salona

Ljubi delo z ljudmi, kar lahko izrazi skozi svetovanje strankam in izven delovnega časa tudi kot zakonski terapevt.
Skrbi za zalogo izdelkov ter nemoteno delo v salonu in tudi za delovanje spletne trgovine shop.sens.si.

ERIK PIŽENT

Svetovalec in stilist,
urejanje spletne trgovine

Magister oblikovanja in stilist svoje vsakodnevno življenje posveča modi in oblikovanju oblačil. S čutom za estetiko in stil vam bo pomagal pri izbiri obleke za vse priložnosti ter tudi za primerne dodatke.

Isma Trnjanin

Svetovalka pri prodaji

Delo z moškimi oblekami je že 25 let njen prvi hobi. Isma z izkušnjami zrele osebe svetuje in prodaja z energijo dvajsetletnice.

Mihaela Pirc

Svetovalka pri prodaji

Dolgoletne izkušnje z oblikovanjem in modeliranjem odlično  izkorišča pri  delu v sens-u. Ljubi natančnost in adrenalin.

Kontaktni obrazec

Salon SENS

Trgovina Sens, Btc City Ljubljana

Trgovina SENS v BTC City Ljubljana (TPC Diamant, poleg Emporiuma).

Delovni čas

PONEDELJEK – PETEK:

10 h – 19h
                                  Za obisk ne potrebujete termina.                                     
SOBOTA:

                                                            9 h – 15 h

*ob praznikih ZAPRTO
Za obisk ne potrebujete termina.

Naslov

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana

Kontakt

diamant@sens.si

+386 1 547 65 02

Druga prodajna mesta, kjer lahko najdete tudi izdelke SENS:

Ljubljana

MOD ART d.o.o.

Slamnikarska 3, Domžale

01 724 45 88

www.mod-art.si


NAMA 

Tomšičeva 2, 1000 Ljubljana

(01) 425 83 00

https://www.nama.si/