Skip to content

Modni Dodatki

S premišljenimi modnimi dodatki lahko dnevni obleki spremenimo namen.

V naši trgovini boste našli dodatke za vse priložnosti, naše izkušeno osebje pa vam bo pomagalo, da bo vaša oprava popolna do zadnje podrobnosti.

Nudimo vam veliko izbiro modnih dodatkov lastne proizvodnje, kot so metuljčki, kravate in žepni robčki. Večkrat so izdelani iz tkanin, ki se povezujejo z ostalimi našimi izdelki.

Osebno svetovanje

Izbrati stilsko, karakterju ter priložnosti primerno obleko in dodatke, je lahko velik izziv.

Sodelujemo z domačimi oblikovalci modnih dodatkov, ki našim stylingom dajejo dodatno vrednost. Lesene kravate WU-LE, izvirni metuljčki iz blaga in lesa GLOW, leseni metuljčki in manšetni gumbi iz belokranjskega lesa – Jože Agnič, unikatnimi šali BARAGAGA – Ksenija Baraga.

Nudimo pa vam tudi široko izbiro usnjenih pasov, manšetnih gumbov, kravatnih zaponk, naramnic in usnjenih denarnic nemškega proizvajalca LINDENMANN ter nogavice italijanskega proizvajalca znamke ALTO.

Moški Čevlji

Velik poudarek dajemo na kvaliteto in design moških čevljev. V naši trgovini imamo pestro izbiro ročno izdelanih usnjenih moških čevljev italijanskega proizvajalca in oblikovalca MARINNI, katerih tradicija sega v leto 1945.

Skrbno izbrani materiali, premišljeni designi in kvalitetna izdelava.

Čevlji za vse posebne priložnosti tudi v bordo in modri barvi.

Osebno svetovanje

Izbrati stilsko, karakterju ter priložnosti primerno obleko in dodatke, je lahko velik izziv.