Osebno modno svetovanje

Koliko je res pomembno, katero srajco oblečete in kakšno kravato si zavežete? Kateri kroj suknjiča morate kupiti? Odgovor je preprost. Odvisno je le ali želite stopiti iz množice, se obleči priložnosti ali dogodku primerno, vsak dan imeti koordinirano garderobo in samozavestno in s stilom nositi svoja oblačila.

Svetovalka za vas pripravi tkanine iz redne kolekcije, barvne karte, določi se barvna lestvica glede na tip človeka, spoznate se s kroji, temu sledi izbira obleke, srajce, dodatkov in pomerjanje. Svetovalka je z vami prisotna ves čas.

V kolikor se odločite za nakup obleke, vam ob nakupu podarimo bon v vrednosti 20 eur, ki ga lahko unovčite pri naslednjem nakupu.

Pri Sens-u z občutkom poskrbimo za vaše zadovoljstvo in udobje. Z izbiro svetovanja poskrbite, da se predamo zgolj in samo vam.

 
Na svetovanje se lahko naročite
na telefonu:+386 41 509 034
ali e-mail: breda.tesner@cmb.si

 

Termin za svetovanje je na voljo ob četrtkih, druge dni po dogovoru.
 
Cena svetovanja : 39,00 eur
Breda TesnerSvetovalka pri prodajiSvetovanje poteka pod budnim očesom strokovno usposobljene svetovalke Brede Tesner. Breda vam bo z bogatimi izkušnjami in nasveti pomagala izbrati oblačilo, ki bo skladno tako z vašimi barvnimi lastnostmi in obliko postave kot tudi s priložnostjo za katero boste v Sensovi ponudbi oblačil izbrali oblačila in ostale modne dodatke.
Breda Tesner

Svetovalka pri prodaji

Svetovanje poteka pod budnim očesom strokovno usposobljene svetovalke Brede Tesner. Breda vam bo z bogatimi izkušnjami in nasveti pomagala izbrati oblačilo, ki bo skladno tako z vašimi barvnimi lastnostmi in obliko postave kot tudi s priložnostjo za katero boste v Sensovi ponudbi oblačil izbrali oblačila in ostale modne dodatke.