Moške obleke SENS

Že od leta 1994 oblikovane v Sloveniji in izdelane v Evropi. So nekaj posebnega, saj je lastnica znamke SENS priznana oblikovalka oblačil, ki v kolekcijo vpleta detajle, zaradi katerih imajo obleke pridih unikatnosti.

Naše prednosti so vrhunska izdelava, design in izbor tkanin, ter cenovna dostopnost.

V naši trgovini lahko izbirate med 1200 oblekami v vseh velikostih in za vse priložnosti. Večina naših oblek je izdelanih v  klasičnih, okrajšanih in podaljšanih velikostnih številkah – od 44- 64, od 23-32, od 90- 122.

Nudimo tudi smoking (black tie) in frak (white tie).

Osebno svetovanje

Izbrati stilsko, karakterno ter priložnosti primerno obleko in dodatke, je lahko velik izziv.

Mar nam je kje, kako in iz česa so izdelane tkanine za naše obleke.

V našo novo kolekcijo smo vključili ekološko tkanino New life & wool.

Tkanina, je izdelana iz ekološke merino volne in poliestrskih vlaken, ki so v celoti pridobljena iz odpadnih plastenk.
Predelava poteka v S Italiji izključno mehansko, brez okolju škodljivih kemičnih dodatkov in z velikimi prihranki, pri vodi- 94%, pri izpustih Co2- 32% in pri energiji -60%.

Več

Oblikovane v Sloveniji in namenjene tistim, ki za poslovno ali svečano priložnost želijo nekaj drugačnega. Kvalitetne tkanine in izviren design sta dodani vrednosti, ki prepričata najbolj zahtevnega kupca.

V naši trgovini boste našli tudi ponudbo srajc nemške blagovne znamke OLYMP, ki s svojo poslovno linijo, paleto barv in vzorcev dopolnjuje našo izbiro.

Več

Nudimo vam veliko izbiro modnih dodatkov lastne proizvodnje, kot so metuljčki, kravate in žepni robčki. Večkrat so izdelani iz tkanin, ki se povezujejo z ostalimi našimi izdelki.

Sodelujemo z domačimi oblikovalci modnih dodatkov, ki našim stylingom dajejo dodatno vrednost.

S premišljenimi modnimi dodatki lahko dnevni obleki spremenimo namen.

Več

Moške obleke BAUMLER

Moška maturantska obleka, moška poročna obleka, moška poslovna obleka baumler

Da bi ponudba oblek v naši trgovini povsem ustrezala visokim zahtevam naših kupcev, smo se odločili za sodelovanje z Nemško blagovno znamko Baumler.

Znamka nudi visoko kvalitetne poslovne obleke v vseh velikostih z možnostjo kombiniranja različnih velikosti suknjiča in hlač.

V svoji ponudbi imajo tudi ročno izdelane obleke iz tkanin dobaviteljev kot sta Zegna in Cerruti,v sestavi 100% volna super 130S z lastnostjo obstojnosti proti mečkanju.

Velik poudarek dajemo na kvaliteto in design moških čevljev. V naši trgovini imamo pestro izbiro ročno izdelanih usnjenih moških čevljev italijanskega proizvajalca in oblikovalca MARINNI, katerih tradicija sega v leto 1945.

Skrbno izbrani materiali, premišljeni designi in kvalitetna izdelava.

Čevlji za vse posebne priložnosti tudi v bordo in modri barvi.

Več

Smoking, frak

FRAK ali white tie

Je najvišja raven oblačenja. To je oblačilo zapovedano na dogodkih, ki se pričnejo po 18 uri, kot so kraljevi obiski, dobrodelni plesi in sprejemi na najvišjem nivoju.

Več

SMOKING ali black tie

Je druga najvišja raven oblačenja. Gre za prireditve po 18 uri kot so slavnostne večerne priložnosti, plesi in klubski večeri.

Več

Osebno svetovanje

Izbrati stilsko, karakterno ter priložnosti primerno obleko in dodatke, je lahko velik izziv.